Velkommen til Munken


Munken ligger i hjertet af Kolding Centrum og er blevet til efter mange spændende rejser, rundt om i hele verden.

Der har været rigtig mange gode oplevelser på både mad og øl siden, men så sandelig også mange dårlige oplevelser, som har gjort, at vi fik lyst til at kaste alle de gode ting ind i én og samme restaurant! Det har været en fantastisk rejse, og vi vil med Munken gi’ dig alt det bedste fra den store verden, med et tvist af det gode danske køkken.

For os er det også vigtigt med en hyggelig atmosfære, og at der er plads og luft imellem bordene. Vi har derfor prioriteret omgivelserne højt, da vi mener, at det er lige så vigtigt, at rummet rummer ro og hygge, som at maden og drikkevarerne smager godt – og ja så godt, at man slet ikke har lyst til at tage herfra igen.

Vi elsker et godt glas øl, og på rejsen hertil måtte vi smage på rigtig mange velbryggede øl. Munkene havde deres helt egen og fantastiske måde at brygge deres øl på i 1500-tallet, og først i 1800-tallet begyndte bryggerne i München at fremstille undergæret øl. Dette ledte os i 2014 til tanken om, at udvikle vores helt egen gode øl, så med hjælp fra Bryggeriet Fuglsang kunne vi efter 9 ”lange” måneder begynde at brygge ”Kolding Grøn Pilsner”.

Denne lækre pilsner er brygget på råvarer, der stammer fra mere end 6 lande og er en blanding af pilsner og classic i forholdet 70/30. Øllen er frisk og med en bitter eftersmag og farven er klar og gylden. En øl som vi er meget stolte af, og som i dag sælges på fad og flaske.

På mad siden har vi taget de bedste retter med ind i køkkenet og lavet et helt unikt menukort, som ikke ses lignende steder i Danmark. Vi lægger vægt på de bedste råvarer og med fokus på lokale leverandører.

Vi har plads til 149 gæster og kan efter ønske dække op i forhold til hvor stort selskabet er og i hvilken anledning. Du er velkommen til at hente inspiration til menu på vores a la carte sider, og vi modtager meget gerne forudbestilling. Ved større reservationer vil det være en fordel at forudbestille menuen. Vi er gerne behjælpelig med menu sammensætning og tilhørende vine etc.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Munken Kolding!